Kedvenc receptjeim

2016.nov.04.
Írta: zsuzsien

Diós baklava

Baklava Hozzávalók:   A tészta 12 db réteslap (fagyasztott) A töltelékhez 400 g dió (darált) 2 g fahéj (őrölt) A rétegezéshez 225 g vaj A sziruphoz 200 g kristálycukor 235 ml víz 120 g akácméz vanília eszencia Elkészítés 1 Először melegítsd elő a…

Tovább
Címkék: Konyha, Sütemény

Kézkrém

Hozzávalók: I. fázis: 5 g Ligetszépe olaj / Körömvirág macerátum 5 g Mandulaolaj 3 g Szkvalén 4 g Emulsan 2 g Méhviasz 2 g lanolin II. fázis: 5 g Sheavaj III. fázis: 30 g Desztillált víz 16 g Citromfű víz 3 g Glicerin 0,3 g Xantan IV. fázis: 1 csepp E Vitamin 15 csepp Rokonsal 3…

Tovább
Címkék: Kéz, Kence