Vegán sajt

eredeti

Nem volt ez végül annyira jó!!!

itt egy kivonat:

Pofonegyszerű, ennyi az egész:

Mi csökkentett rosttartalmú bagettel (RECEPT ITT!) ettük (ez a legjobb a gyomornak!)”

cukkini sajt

Hozzávalók:

Elkészítés:

A cukkinit megpucoltam, felkarikáztam, megfőztem, majd átszűrtem az aprítógépbe (nem csepegtettem le, nem baj ha egy kis főző víz is kerül a gépbe).
Ehhez adtam a 3 ek. zselatint, 1-2 tk. citromlét (sajnos nem mértem) és ízlés szerint fűszereztem, ízesítettem. Végig kóstolgattam, így tudtam beállítani finomra az ízét.
Ezután formába öntöttem, megvártam, hogy kihűljön, végül pár órára hűtőbe tettem.
Mikor kellőképpen megdermed gyönyörűen szeletelhető. smile hangulatjel