Mézes-lime-os lazacfilé

Finom lett, érdemes még elkészíteni.

Hozzávalók:
2 darab lazacfilé
1 ek vaj (olvasztva)
2 gerezd fokhagyma (összenyomva)
4 ek méz
2 darab lime
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint petrezselyem
Előkészítési idő: 12 perc
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
Béleljük ki a tepsit fóliával, kenjünk el rajta 1 evőkanál vajat, helyezzük rá a lazacot. Mindkét oldalát ízlés szerint szórjuk meg sóval és borssal. Az egyik lime-ot vágjuk szeletekre, tegyük a limeszeleteket a lazac alá.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Keverjük össze a másik lime kifacsart levét, a mézet és a fokhagymát, öntsük a lazacra. Emeljük fel a fólia széleit, hogy ne folyjon le a szósz. Sütés közben figyeljük, nehogy kiszáradjon, nagyjából 20-25 perc alatt készül el. Ízlés szerint szórjunk rá petrezselymet.